Lähetti- ja kuriiripalvelu Vaasa

Pikakuljetus

Kuriiripalvelu

Asiointipalvelu

Yrityslahjat

Hoidamme kuljetukset tyylillä perille.

Kuriiripalvelumme

Teemme kuriiripalvelun kuljetukset ovelta ovelle ilman ylimääräistä käsittelyä. Saat lähetyksellesi henkilökohtaisen kuriirin, joka pitää huolta lähetyksestäsi aina noudosta toimitukseen. Kuriiripalvelumme on erikoistunut Vaasan ja Pohjanmaan alueelle tuleviin tai lähteviin pikakuljetuksiin ja muihin erityistä huolenpitoa vaativiin kuljetuksiin. Kanssamme saat lähetyksesi pikaisesti ja turvallisesti perille ilman viivytyksiä.

Mitä kuljetatte?

Kuriiripalvelumme kuljettaa perille pienet ja suuret lähetykset aina tärkeistä asiakirjoista antiikkihuonekaluihin. Teemme kuljetukset lähetyksen koon mukaan henkilöautolla tai tarvittaessa pakettiautolla. 

Palveluamme voi käyttää esimerkiksi kriittisten varaosien pikakuljetukseen tai erityistä huolenpitoa vaativiin lähetyksiin. Toteutamme kaikki kuljetukset tarpeidesi mukaisesti räätälöitynä kuriiripalveluna.

Palvelun toiminta

Kuriiripalvelun voit tilata soittamalla tai sähköpostitse. Pikakuljetuksissa suosittelemme soittamista, jotta pääsemme varmasti mahdollisimman nopeasti matkaan.

Tilauksen jälkeen kuriirimme lähtee noutamaan lähetystä annetusta osoitteesta. Toimitus pääsääntöisesti tapahtuu viivytyksettä noudon jälkeen ilman ylimääräisiä pysähdyksiä. Näin varmistamme lähetyksesi nopean toimituksen ja henkilökohtaisen huolenpidon kuljetuksen aikana. 

Käyttökohteet

Teemme pikakuljetuksia Vaasan lähiseuduille ja ympäri Suomen. Pikakuljetus voi olla tarpeellinen esimerkiksi tuotannon varaosan kuljetukseen. Meidän asiakkaana minimoit katkokset tuotannossa ja saat tarvittavat osat pikaisesti perille. 

Asiointipalvelulla voit hoitaa esimerkiksi allekirjoitukset tärkeille papereille toiselta puolelta Suomea. Toimitamme dokumentit allekirjoittavalle henkilölle ja saat ne takaisin jopa saman päivän aikana. Myös muiden tärkeiden dokumenttien nouto ja kuljetus kuuluu palveluvalikoimaamme.

Normaali kuriiripalvelumme on toimituksiin, jotka vaativat erityistä huolenpitoa. Huolehdimme myös tarvittaessa lähetyksen suojauksesta. Kuriiripalvelumme avulla saat lähetyksesi perille henkilökohtaisen kuriirin toimittamana toivotun aikataulun mukaisesti.