Lähetti- ja kuriiripalvelu Vaasa

Luottamusta ja nopeutta vaativat kuljetukset ammattitaidolla ovelta ovelle. Pienet ja isot kuljetukset ympäri Suomen. Varaa kuljetus heti tai lue lisää palvelustamme.

Palvelumme:

Pikakuljetus

Asiointipalvelu

Kuriirikuljetus

Ovelta ovelle

Kuriiripalvelumme:

Teemme kuriiripalvelun kuljetukset ovelta ovelle periaatteella ilman ylimääräistä käsittelyä. Saat lähetyksellesi henkilökohtaisen kuriirin, joka pitää huolta lähetyksestäsi aina noudosta toimitukseen. Kuriiripalvelumme on erikoistunut Vaasan ja Pohjanmaan alueelle tuleviin tai lähteviin pikakuljetuksiin ja muihin erityistä huolenpitoa vaativiin kuljetuksiin. Kanssamme saat lähetyksesi pikaisesti ja turvallisesti perille ilman viivytyksiä.

Kuriiripalvelumme kuljettaa perille pienet ja suuret lähetykset aina tärkeistä asiakirjoista antiikkihuonekaluihin. Teemme kuljetukset lähetyksen koon mukaan henkilöautolla tai tarvittaessa pakettiautolla. 

Palveluamme voi käyttää esimerkiksi kriittisten varaosien pikakuljetukseen tai erityistä huolenpitoa vaativiin lähetyksiin. Toteutamme kaikki kuljetukset tarpeidesi mukaisesti räätälöitynä kuriiripalveluna.

Kun kuljetustarve iskee, tilaa meidät paikalle!

Henkilöauto

Kuriirikuljetus
0,69 / km
  • Minimiveloitus 49€
  • Alv 0%

Pakettiauto

Iso Kuriirikuljetus
0,79 / km
  • Minimiveloitus 79€
  • Alv 0%
  • Viikonloppulisä x1,2
  • Yli 10min kestävä lastaus ja purku 1€/min
  • Odotusaika 1€/min

Olemme valmiina lähtöön.

Muita palveluitamme

Vuokraamme pakettiautoja yksityisten ja yritysten tarpeisiin. Palvelu 100% verkossa ja noudot 24/7. Lue lisää pakettiautojen vuokrauksesta klikkaamalla tästä.

Autovuokraamon lisäksi tarjoamme kuljetuspalveluita. Meiltä saat muuttoosi reippaat kantajat ja muuttoauton helposti paikalle. Lue lisää muuttopalvelusta.

Pakujen lisäksi vuokraamme myös henkilöautoja. Lähde mökille, käy mummolassa tai hoida asiakastapaaminen vuokra-autojemme avulla. Lisätietoa auton vuokrauksesta.

Käytämme evästeitä asiakaskokemuksen kehittämiseksi. Lue lisää.