Ota yhteyttä:

Kuriiripalvelu Vaasa

Toteutamme kaikki kuljetus- ja lähetystarpeesi nopeasti, luotettavasti ja tyylikkäästi. Yrityksemme ideana on tarjota henkilökohtaista palvelua ja minimoida välikädet kuljetuksissa. Kuriirimme noutavat lähetykset ja toimittavat ne henkilökohtaisesti suoraan perille. Näin pystymme takaamaan turvallisen kuljetuksen myös kaikista herkimmille lähetyksille. Easendin kuljetuspalvelu sopii esimerkiksi asiakirjojen noutoon tai toimitukseen, varaosien pikakuljetukseen tai vaikka tyylikkään yrityslahjan lähettämiseen asiakkaallesi. Kauttamme hoituu kuljetukset Vaasan sisällä, toiselle puolelle Suomea tai jopa ulkomaille seuraavaksi aamuksi. Alta voit lukea lisää kuljetuspalvelustamme.
KURIIRIPALVELU
PIKAKULJETUKSET
LÄHETTIAJO
ASIOINTIPALVELUT

Miksi valita Easendin kuriiripalvelu?

NOPEUS

Olemme Vaasasta käsin toimiva kuriiripalvelu. Normaalipalvelussamme hoidamme kaikki paikalliset lähetykset viimeistään saman työpäivän aikana (klo 16 mennessä). Palvelemme kuitenkin vuorokauden ympäri, joten voit ottaa yhteyttä ja järjestämme sinulle kuljetuksen mihin aikaan tahansa sen tarvitsetkaan. Lisäpalvelumme V.I.D (very important delivery) on erikoispalvelumme, joka soveltuu kaikista kiireellisimpien lähetysten toimittamiseen.

VALINNANVAPAUS

Voimme räätälöidä kuljetuksesi täysin tarpeidesi mukaiseksi. Voimme esimerkiksi noutaa ja toimittaa lähetyksesi kellontarkasti tai voit jopa valita ajoreitin määränpäähän. Hoidamme kaikki lähettämiseen liittyvät ongelmat puolestasi, eli myös paketoimme lähetyksesi tarvittaessa. Ota yhteyttä niin suunnittelemme juuri sinun tarpeisiisi sopivan kuljetuksen.

HELPPOUS

Tavoitteemme on tehdä lähettämisestäsi mahdollisimman tehokasta ja helppoa. Sinun tulee vain ottaa meihin yhteyttä ja me hoidamme loput. Samalla varmistat lähetyksesi asianmukaisen käsittelyn ja voit käyttää aikasi tuottoisammin. Hoidamme kaikki kuljetustarpeesi, joten et joka kerta joudu kartoittamaan eri yrityksiä. Oli se sitten lähetys Vaasan sisällä, pika-ajo Helsinkiin tai asiakirjan lähettäminen Saksaan, me hoidamme sen!

Kuinka se toimii?

OTA YHTEYTTÄ
Kerro meille mistä lähetys noudetaan, minne se viedään, haluamasi aikataulu sekä mahdolliset lisätoiveet.
NOUTO

Noudamme lähetyksesi sovittuun aikaan ja lähdemme kuljettamaan sitä kohti määränpäätä.

TOIMITUS

Lähetyksesi toimitetaan määränpäähän täsmällisesti sovittuna ajankohtana.

Vieritä ylös