Reipas ja luotettava muuttopalvelu Vaasa

4,6/5 (136 arvostelua)
4.6/5

Tulemme sovitusti paikalle ja autamme sinua muuttamaan. Easendin huolellinen ja ripeä muuttopalvelu on apunasi Vaasan alueella ja myös pitkän matkan muutoissa. Ota yhteyttä, niin sovitaan muuttomiehet sopivasti avuksesi.

Muuttopalvelu sisältää:

100% fossiiliton

Iso muuttoauto

Reippaat kantajat

Simppeli hinnasto

Muuttopalvelut Vaasassa:

Kantajapalvelu sopii sinulle, jolla on jo muuttoauto valmiina tai muu tarve vain kantomiehille. Kauttamme saat apuun muuttomiehet Vaasan alueella.

Tulemme sovittuna ajankohtana paikalle valmiina kantamaan tavaroita toivomaasi paikkaan.

Tämä palvelu on sopiva tilanteissa, joissa siirrettävänä on pienempää tavaraa tai muuttaja itse osallistuu kantamiseen. Kuljettajana toimiva muuttomies auttaa kantamisessa ja muuttoautoksi voit valita joko paketti- tai kuorma-auton.

Tuomme mukanamme ammattimaiset muuttovälineet, kuten nokkakärryt, kantovaljaat, sidontaliinat ja muuttohuovat. Ammattimaisilla välineillä muutto kuin muutto hoituu kätevästi.

Tulemme paikalle kahden tai useamman muuttomiehen voimin valitsemasi kokoisella muuttoautolla.

Muuttopalvelu sopii myös hyvin myös yritysmuuttoihin. Yrityksesi tavarat siirtyvät uuteen osoitteeseen helposti ja turvallisesti. Meillä on kokemusta pienten ja suurten yritysten muutoista, joissa on ollut mukana mm. kopiokoneita, sairaalasänkyjä ja salassapidettäviä arkistoja. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan muutto yhdessä!

Näin muutat edullisesti.

Muuton hinta muodostuu muuttoon käytettävästä ajasta. Mitä useampi kantaja on paikalla, niin sitä nopeammin muutto saadaan tehtyä.

Meiltä on mahdollista saada paikalle yksi tai useampi muuttomies. Halutessasi myös sinä ja ystäväsi voitte osallistua kantamiseen, jolloin muutto hoituu nopeammin ja edullisemmin.

Tavaroiden kunnollinen paketointi nopeuttaa muuttomiesten työtä. Pientavara tulisi pakata muuttolaatikoihin niin, että laatikot voi pinota autoon päällekkäin. Kaikki tavarat pöydiltä, lipastoista ja hyllyiltä kannattaa tyhjentää ennen muuton sovittua aloitusajankohtaa.

Suuret huonekalut on hyvä jo etukäteen purkaa muuttoa varten osiin, jos mahdollista.

Yleisimmät muuttoajankohdat ovat kuunvaihteessa ja viikonloppuisin. Autamme joustavasti muuttamaan sinulle sopivana ajankohtana. 

Muuttohinnasto suosii arkimuuttoja, sillä viikonloppuna hinta on hieman korkeampi. Lähetä meille varauspyyntö ja sovitaan muutosta tarkemmin.

Lisätietoa muutoista.

Tavarat olisi hyvä pakata ennen muuttoa esimerkiksi pahvilaatikoihin ja muovisäkkeihin. Kaappien ja laatikoiden tyhjennys ja ovien kiinni teippaus on suositeltavaa.

Muuttolaatikoita ei tulisi pakata liian painaviksi, jotta kantaminen ja muuttoautoon lastaaminen nopeutuu. Kuljetettavat pesukoneet ja muut sähkölaitteet tulisi mahdollisuuksien mukaan olla irroitettuna liitännöistä ennen muuttoa.

Suurempien huonekalujen, kuten lipastojen ja sohvien suojaus on suositeltavaa ennen muuttoa. Suojaaminen on varsin helppoa kiristekalvoa ja kuplamuovia käyttäen. Voimme halutessasi myös hoitaa huonekalujen suojauksen puolestasi. (ilmoita varatessa suojaustarpeesta).

Asunnon herkkiä pintoja voi myös tarpeen mukaan suojata ennen muuttoa. Vilkkaille kulkureiteille voi esimerkiksi levittää aaltopahvia

Muuttomiehemme voivat ottaa maksun vastaan kaikilla normaaleilla pankki- ja luottokorteilla. Teemme muuttoja myös asiakkaille, joille on myönnetty maksusitoumus.

Erikseen sovittaessa myös laskutus tai käteismaksu mahdollisuus. Näistä tulee sopia ennen muuttoa.

Muuttohinnasto

1 kantaja

Muuttomies
39
  • Per tunti (minimi 1h)
  • Viikonloppu +10€/h

1 + muuttoauto

Muuttoapu
59
  • Per tunti (minimi 2h)
  • Viikonloppu +15€/h

2 + muuttoauto

Muuttopalvelu
79
  • Per tunti (minimi 2h)
  • Viikonloppu + 20€/h

Meiltä saat myös muut muuttoon liittyvät palvelut kuten suunnittelun, muuttolaatikot, pakkaamisen, huonekalujen suojauksen ja muuttosiivouksen. Kysy lisää palveluistamme ottamalla yhteyttä.

Muuton kesto riippuu mm. tavaramäärästä, asuntojen välimatkasta, kerroksesta ja hissistä. Yleinen arvio muuton kestosta kahdella muuttomiehellä on noin:

  • Yksiöt: 2 tuntia
  • Kaksiot: 2-3 tuntia
  • Kolmiot: 3-4 tuntia

Muuton hinta lasketaan 30min tarkkuudella. Jos muutto kestää 1h 55min, niin hinta muodostuu 2h mukaan. 

Voit valita muuttoosi sopivan auton meiltä. Mitä isompaa autoa käytetään muuttoon, niin sitä nopeammin se yleensä hoituu. Isoon muuttoautoon lastaus on nopeampaa ja edestakaiset ajokerrat voivat vähentyä. Voit valita seuraavista vaihtoehdoista:

13m³ pakettiauto (sisältyy normaalihintaan)

20m³ kuorma-auto (+20€/h)

Tilaa muuttopalvelu

Käytämme evästeitä asiakaskokemuksen kehittämiseksi. Lue lisää.