Reipas ja ripeä muuttopalvelu Vaasa

4,6/5 (136 arvostelua)
4.6/5

Tulemme sovitusti paikalle ja autamme sinua muuttamaan. Meidän huolelliset ja tehokkaat kantajat palvelevat sinua Vaasassa ja sen lähialueilla. Älä vaivaa kavereitasi, vaan tilaa Easendin edullinen muuttoapu luoksesi!

Muuttopalvelu sisältää:

100% fossiiliton

Iso muuttoauto

Reippaat kantajat

Simppeli hinnasto

Muuttopalvelut Vaasassa:

Kantajapalvelu sopii sinulle, jolla on jo muuttoauto hankittuna tai tarve on vain reippaille muuttomiehille. Me autamme sinua tarjoamalla apuun kantomiehet Vaasan alueella.

Tulemme sovittuna ajankohtana paikalle valmiina kantamaan tavaroita toivomaasi paikkaan.

Tämä palvelu sopii erinomaisesti jos muutettava on pienempää tavaraa tai muuttaja itse osallistuu kantamiseen. Muuttomies ja auto palvelu tarjoaa yksinkertaisen tavan hoitaa muutto edullisesti. Meiltä tulee kantava muuttomies avuksi valitsemasi kokoisella muuttoautolla. 

Tuomme mukanamme ammattimaiset muuttovälineet, kuten nokkakärryt, kantovaljaat, sidontaliinat ja muuttohuovat. Ammattimaisilla välineillä muutto kuin muutto hoituu helposti ja selkää rasittamatta.

Tämä palvelu sopii sinulle, kun haluat täyden tuen muuttotiimiltä. Tulemme paikalle kahden tai tarvittaessa useamman muuttomiehen voimin valitsemasi kokoisella muuttoautolla.

Muuttopalvelu sopii myös yritysmuuttoihin. Yrityksesi tavarat siirtyvät uuteen osoitteeseen turvallisesti. Meillä on kokemusta pienten ja suurien yrityksien muutoista, joissa on ollut mukana mm. kopiokoneita, sairaalasänkyjä ja salassapidettäviä arkistoja. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan muutto yhdessä!

Näin muutat edullisesti.

Muuton hinta muodostuu muuttoon käytettävästä ajasta. Mitä useampi kantaja on paikalla, niin sitä nopeammin muutto saadaan tehtyä.

Meiltä on mahdollista saada paikalle yksi tai useampi muuttomies. Otamme ilomielin kaikki halukkaat mukaan muuttohommiin, jolloin hommat hoituu nopeammin ja kannaltasi edullisemmin.

Tavaroiden kunnollinen paketointi nopeuttaa muuttomiesten työtä. Pientavara tulisi pakata muuttolaatikoihin niin, että laatikoita voi pinota päällekkäin. Kaikki tavarat pöydiltä, laatikoista ja hyllyiltä kannattaa  tyhjentää ennen aloitusajankohtaa.

Suuret huonekalut on hyvä jo etukäteen purkaa osiin, jos mahdollista.

Yleisimmät muuttoajankohdat ovat kuunvaihteessa ja viikonloppuisin. Tällöin talossa voi suuremmalla todennäköisyydellä olla muitakin muuttajia.

Muuton hinta riippuu myös viikonpäivästä. Arkimuutot ovat meillä jopa noin 20% edullisempia. Kysy ihmeessä lisää ja varaa meitä apu muuttourakkaan!

Lisätietoa muutoista.

Tavarat olisi hyvä pakata ennen muuttoa esimerkiksi pahvilaatikoihin ja muovisäkkeihin. Kaappien ja laatikoiden tyhjennys ja ovien kiinni teippaus on suositeltavaa.

Muuttolaatikoita ei tulisi pakata liian painaviksi, jotta kantaminen ja muuttoautoon lastaaminen nopeutuu. Kuljetettavat pesukoneet ja muut sähkölaitteet tulisi mahdollisuuksien mukaan olla irroitettuna liitännöistä ennen muuttoa.

Suurempien huonekalujen, kuten lipastojen ja sohvien suojaus on suositeltavaa ennen muuttoa. Suojaaminen on varsin helppoa kiristekalvoa ja kuplamuovia käyttäen. Voimme halutessasi myös hoitaa huonekalujen suojauksen puolestasi. (ilmoita varatessa suojaustarpeesta).

Asunnon herkkiä pintoja voi myös tarpeen mukaan suojata ennen muuttoa. Vilkkaille kulkureiteille voi esimerkiksi levittää aaltopahvia

Muuttomiehemme voivat ottaa maksun vastaan kaikilla normaaleilla pankki- ja luottokorteilla. Teemme muuttoja myös asiakkaille, joille on myönnetty maksusitoumus.

Erikseen sovittaessa myös laskutus tai käteismaksu mahdollisuus. Näistä tulee sopia ennen muuttoa.

Muuttohinnasto

1 kantaja

Muuttomies
39
  • Per tunti (minimi 1h)
  • Viikonloppu +10€/h

1 + muuttoauto

Muuttoapu
59
  • Per tunti (minimi 2h)
  • Viikonloppu +15€/h

2 + muuttoauto

Muuttopalvelu
79
  • Per tunti (minimi 2h)
  • Viikonloppu + 20€/h

Meiltä saat myös muut muuttoon liittyvät palvelut kuten suunnittelun, muuttolaatikot, pakkaamisen, huonekalujen suojauksen ja muuttosiivouksen. Kysy lisää palveluistamme ottamalla yhteyttä.

Muuttoaika lasketaan 30min tarkkuudella. Jos muutto kestää esimerkiksi 3h 50min, niin hinta muodostuu 4h mukaisesti. 

Voit valita muuttoosi sopivan auton meiltä. Mitä isompaa autoa käytetään muuttoon, niin sitä nopeammin se yleensä hoituu. Isoon muuttoautoon lastaus on nopeampaa ja edestakaiset ajokerrat voivat vähentyä. Voit valita seuraavista vaihtoehdoista:

13m³ pakettiauto (sisältyy normaalihintaan)

20m³ kuorma-auto (+20€/h)

Tilaa muuttopalvelu

Käytämme evästeitä asiakaskokemuksen kehittämiseksi. Lue lisää.