Muuttopalvelu Vaasassa

Tulemme paikalle, kannamme tavarat ja lähdemme pois. Meiltä saat reippaat apumiehet muuttoon Vaasan alueella. Älä vaivaa kavereitasi, vaan tilaa meidät avuksi!

Muuttopalvelu sisältää:

13-20m3 muuttoauto

Reippaat kantajat

Simppeli hinnasto

Muuttovälineet

Meidän muuttopalvelut Vaasassa:

Onko sinulla jo muuttoauto hankittuna tai muutat esimerkiksi toiselle paikkakunnalle? Me autamme sinua tarjoamalla apuun muuttomiehiä kantajiksi Vaasan alueella.

Tulemme sovittuna ajankohtana paikalle valmiina kantamaan tavaroita toivomaasi paikkaan.

Yksinkertainen tapa hoitaa muutto edullisesti. Meiltä tulee kantava muuttomies avuksi 13m3 muuttoautolla. Näin hoidat helposti muuton, johon myös itse voit osallistua.

Tuomme mukanamme ammattimaiset muuttovälineet, joilla muutto hoituu helposti ja selkää rasittamatta.

Meiltä saat täyden muuttopalvelun, jossa sinun ei halutessasi tarvitse kantaa ollenkaan. Tulemme paikalle kahden muuttomiehen voimin tilavalla muuttoautolla.

Mahdollisuus myös lisäkantajille. Kysy lisää!

Muuttotietoa

Muutto tulossa? Tässä hieman vinkkejä pakkaukseen ja suojaukseen. Löydät myös tietoa tarjoamistamme maksutavoista.

Tavarat olisi hyvä pakata ennen muuttoa esimerkiksi pahvilaatikoihin ja muovisäkkeihin. Kaappien ja laatikoiden tyhjennys ja ovien kiinni teippaus on suositeltavaa.

Muuttolaatikoita ei tulisi pakata liian painaviksi, jotta kantaminen ja muuttoautoon lastaaminen nopeutuu. Kuljetettavat pesukoneet ja muut sähkölaitteet tulisi mahdollisuuksien mukaan olla irroitettuna liitännöistä ennen muuttoa.

Suurempien huonekalujen, kuten lipastojen ja sohvien suojaus on suositeltavaa ennen muuttoa. Suojaaminen on varsin helppoa kiristekalvoa ja kuplamuovia käyttäen. Voimme halutessasi myös hoitaa huonekalujen suojauksen puolestasi. (ilmoita varatessa suojaustarpeesta).

Asunnon herkkiä pintoja voi myös tarpeen mukaan suojata ennen muuttoa. Vilkkaille kulkureiteille voi esimerkiksi levittää aaltopahvia

Muuttomiehemme voivat ottaa maksun vastaan kaikilla normaaleilla pankki- ja luottokorteilla. Teemme muuttoja myös asiakkaille, joille on myönnetty maksusitoumus.

Myös käteismaksun mahdollisuus joko tasarahalla tai ilmoituksella ennen muuttoa, jotta osaamme ottaa vaihtorahat mukaan.

Vinkit edulliseen muuttoon

Muuton hinta muodostuu muuttoon käytettävästä ajasta. Mitä useampi kantaja on paikalla, niin sitä nopeammin muutto saadaan tehtyä.

Meiltä on mahdollista saada paikalle yksi tai useampi muuttomies. Otamme ilomielin kaikki halukkaat mukaan muuttohommiin, jolloin hommat hoituu nopeammin ja kannaltasi edullisemmin.

Tavaroiden kunnollinen paketointi nopeuttaa muuttomiesten työtä. Pientavara tulisi pakata muuttolaatikoihin niin, että laatikoita voi pinota päällekkäin. Kaikki tavarat pöydiltä, laatikoista ja hyllyiltä kannattaa  tyhjentää ennen aloitusajankohtaa.

Suuret huonekalut on hyvä jo etukäteen purkaa osiin, jos mahdollista.

Yleisimmät muuttoajankohdat ovat kuunvaihteessa ja viikonloppuisin. Tällöin talossa voi suuremmalla todennäköisyydellä olla muitakin muuttajia.

Muuton hinta riippuu myös viikonpäivästä. Arkimuutot ovat meillä jopa noin 20% edullisempia. Kysy ihmeessä lisää ja varaa meitä apu muuttourakkaan!

Muuttohinnasto

1. Muuttomies. Tähän palveluun kuuluu yksi reipas kantaja, joka auttaa mm. isojen huonekalujen ja pesukoneiden siirtämisessä muuttoautoosi. Tuomme mukanamme ammattimaiset muuttovälineet, kuten esimerkiksi kantovaljaat, joilla suuret ja vaikeasti kannettavat esineet kulkevat ketterästi käsiä ja selkää rasittamatta. Meiltä voit myös vuokrata muuttoauton, jota voit itse ajaa normaalilla B-ajokortilla.

2. Muuttoapu. Tarvitsetko muuttoautolla saapuvan apumiehen? Tämä on täydellinen palvelu sinulle, jos sinä tai ystäväsi voitte osallistua suurien tavaroiden kantamiseen. Muuttomiehemme saapuu avuksenne muuttoautolla ja ottaa mukaansa muuttovälineet, kuten kantovaljaat ja nokkakärryt. Yhdessä saamme pesukoneet ja muut huonekalut kätevästi siirrettyä.                                                     

3. Muuttopalvelu. Tulemme paikalle kahden tai tarvittaessa useamman kantajan ja muuttoauton voimin. Tässä palvelussa voimme hoitaa muuton täysin itsenäisesti. Apukadet ovat aina tervetulleita, joten myös sinä ja ystäväsi voitte halutessanne osallistua muuttoon ja samalla nopeuttaa sitä.

4. Muut palvelut. Meiltä saat myös muut muuttoon liittyvät palvelut, kuten muuttolaatikot, pakkaamisen, huonekalujen suojauksen ja muuttosiivouksen. Kysy lisäpalveluistamme klikkaamalla tästä.

Muuttoaika lasketaan 30min tarkkuudella. Jos muutto kestää esimerkiksi 1h 45min, niin hinta muodostuu 2h mukaisesti. Normaalihintaan sisältyy 13m3 muuttoauto, mutta tarvittaessa voimme tulla paikalle myös suuremmalla autolla. Kysy lisää!

1kpl

Muuttomies
50
  • Per tunti (minimi 1h)
  • Viikonloppu +10€/h

1 + muuttoauto

Muuttoapu
65
  • Per tunti (minimi 2h)
  • Viikonloppu +15€/h

2 + muuttoauto

Muuttopalvelu
89
  • Per tunti (minimi 2h)
  • Viikonloppu + 20€/h

Tilaa muuttopalvelu

Muuttotiimi

Muuttomaailma.fi suosittelema muuttopalvelu

Hei,

Kiitos kiinnostuksesta muuttopalveluamme kohtaan!

Me Easendillä pyrimme tekemään muutostasi mahdollisimman vaivattoman. Muuttomiehet saapuvat paikalle ajallaan ja toteuttavat muuton tehokkaasti. 

Toivomme, että pääsemme hoitamaan sinun muuttosi seuraavaksi, nähdään!

Ystävällisin terveisin,

Waltteri / Easend muuttotiimi

Käytämme evästeitä asiakaskokemuksen kehittämiseksi. Lue lisää.