Ota yhteyttä:

Muuttopalvelu Vaasa

Muuttopalvelumme avulla saat pakettiautolla hoidettavan muuton helposti ja edullisesti hoidettua. Muuttopalveluumme sisältyy kantamiseen osallistuva kuljettaja, jonka lisäksi on mahdollista saada lisäkantaja mukaan helpottamaan muuttoasi. Muuttopalvelumme sopii erityisesti pienempien asuntojen muuttoihin ja huonekalujen kuljetuksiin. Voit esimerkiksi tilata kauttamme kuljetuksen sohvalle huonekaluliikkeestä kotiisi. Kauttamme onnistuvat myös muutot ympäri Suomen, teemme kilpailukykyisen muuttotarjouksen tarpeidesi mukaisesti räätälöitynä. Soita ja kysy lisää tai varaa muutto suoraan alla olevasta varauslomakkeesta!

Miksi tilata Easendin muuttopalvelu?

AIKATAULU

Tarve muutolle tai huonekalun kuljetukselle voi tulla yllättäen. Useimmiten voimme hoitaa muutot ja tavaroiden kuljetukset nopeallakin aikataululla. Tämän lisäksi muuttopalvelumme hoitaa muuttoja myös toimistoaikojen ulkopuolella. Saavumme aina sovittuun aikaan paikalle.

HELPPOUS

Muuttopalveluumme kuuluu kuljettaja, joka osallistuu kantamiseen (tarvittaessa myös lisäkantaja mahdollinen). Voimme hoitaa muuton esimerkiksi työpäiväsi aikana ja voit saapua valmiiseen kotiin. Teemme kaikkemme, jotta muuttosi olisi mahdollisimman helppo ja stressitön!

MONIPUOLISUUS

Voit käyttää muuttopalveluamme mihin tahansa kuljetustarpeeseen. Hoidamme muuttoja, sekä esimerkiksi huonekalujen ja kodinkoneiden noutoja ja kuljetuksia. Muuttopalvelumme on räätälöitävissä täysin sinun toiveita vastaavaksi. Mitä tahansa haluat kuljetettaa, ota meihin yhteys!

Hinnasto

Tarkoituksemme on tarjota edullisia muuttokuljetuksia ympäri Suomen. Tarjoamme myös opiskelijamuuttoja erikoishintaan (muista esittää opiskelijakortti). Alla oleva hinnasto on Vaasan alueen muuttoja varten. Jos kyseessä on pidemmän matkan muutto, teemme erikseen tarjouksen aina edulliseen urakkahintaan!
Muuttopalvelu
59€/h

Opiskelijat 54€/h

Minimiveloitus 2h

Sisältää
50km

Lisäkilometrit 0,20€/km

Lisäkantaja
39€/h
Kalenteri latautuu...
Vieritä ylös