Olemme ottaneet 19.3 alkaen käyttöön pakettiautojen etäluovutusjärjestelmän ylimääräisten lähikontaktien välttämiseksi. Meiltä vuokratessa kaikki asiointi hoituu verkon välityksellä, joten saat auton käyttöösi helposti ja ennen kaikkea turvallisesti. Olemme lisäksi tehostaneet pakettiautojen kosketuspintojen desinfiointia vuokrausten välillä. Varaa pakettiauto klikkaamalla tästä.

FI / EN

Pakettiauton vuokraus Vaasasta

Paku simppelisti vuokralle Vaasan keskustasta. Kolme kokoluokkaa ja helppo varaus verkosta. Klikkaa alta hinnastoon tai siirry vuokraamaan pakettiautoa!

Hintaan sisältyy:

Paikallinen vuokraamo

Pakettiauton vuokraus onnistuu kauttamme luotettavasti ja edullisesti suoraan Vaasan keskustasta. Easend on muuttoihin ja vuokraustoimintaan erikoistunut vaasalainen yritys.

Joustava palvelu

Kauttamme voit noutaa ja palauttaa pakettiauton juuri sinulle sopivaan aikaan avainkotelon avulla. Meiltä löydät vuokralle pakettiautoja eri kokoluokista kaikkiin kuljetustarpeisiin. 

Helppo vuokraus

Pakettiauton varaaminen on tehty meillä mahdollisimman helpoksi. Hinnastostamme voit tarkistaa vuokrauksesi hinnan ja pakettiauton voit varata varauslomakkeemme kautta.

Meiltä myös kantaja avuksi muuttoon tai kuljetukseen.

Oletko muuttamassa omatoimisesti, mutta tarvitset kantoapua lähdössä, määränpäässä tai molemmissa? Meiltä saat tilattua myös reippaan kantajan avuksesi.

Voit tilata kantajan juuri sinulle sopivaksi ajaksi, vaikka vuokrauksesi olisikin pidempi. Saavumme omalla kyydillä sovittuna aikana kantoavuksi minne tahansa Vaasan lähistölle.

Miksi vuokrata pakettiauto?

Meiltä saat vuokrattua juuri muutollesi sopivan pakettiauton Vaasasta. Tarjolla on kolmen eri kokoluokan pakettiautoja. Suosittelemme muuttoihin vähintään M-kokoluokan pakettiautoa sen korkeuden ja pituuden takia. Auton lastaus helpottuu huomattavasti, kun muuttoauton tavaratila on normaalia korkeampi.

Jos tarvitset lisäkantajaa, suosittelen lukemaan lisää edullisesta kantoapu- ja muuttopalvelustamme.

Henkilöautoon harvoin mahtuvat huonekalut tai kodinkoneet, joten pakettiauton vuokraus saattaa tulla tarpeen.

Pakettiauton vuokraus on helppo ja edullinen tapa noutaa esimerkiksi uudet huonekalut tai kodinkoneet liikkeestä kotiin. Varustukseen kuuluvat nokkakärryt, joilla saat helposti pesukoneet kuljetettua.

50 %
Vaasan hintatakuu
10000
Vuokrattua kilometriä
3
Kokoluokkaa

Hinnasto

 • 2h vuokraus arkipäivisin 29€

  Lauantaisin 39€. Lisätunnit 7€/h.

 • Päivävuokra 45€

  Arkipäivän vuokraus klo 8-16

 • Vuorokauden vuokraus arkisin (24h) 55€

  Viikonloppuisin 69€

 • Lisätunnit vuokrauksiin 7€

  Kaikkiin vuokrauksiin. Hinta per tunti.

Vapaat kilometrit (20€/vrk)

Omavastuu 500€ (15€/vrk)

Pakettiauton kokoluokan korotus (10€/vrk/luokka)

Muuttopaketti 15€/vrk (sis 2kpl kantovaljaat ja muuttohuopia)

Kantajaa 45€/h (min 2h)

Hintalaskuri

Vuokrattavat pakut

Tarjoamme kolmen eri kokoluokan pakettiautoja vuokralle. Muuttoihin suosittelemme vähintään M-kokoluokan pakua tilavuutensa ansiosta. Pakettiautoihimme voit reissussa tankata täysin uusiutuvaa ja fossiilitonta Neste My D polttoainetta. Katso tästä matkan varrella olevat asemat.

Katso lisätiedot ja varaa juuri sinulle sopivin paku meiltä.

Ford Transit manuaali (Sisältyy normaalihintaan)

Tavaratilan mitat noin:

 • Pituus 2,4m
 • Leveys 1,6m
 • Korkeus 1,6m
 • Tilavuus 6-7m3

Pakettiauton vuokraus Vaasa kokoluokka M

Ford Transit manuaali (+10€/vrk)

Tavaratilan mitat noin:

 • Pituus 2,8m
 • Leveys 1,6m
 • Korkeus 1,8m
 • Tilavuus 8-10m3

Nissan Interstar manuaali (+20€/vrk)

Tavaratilan mitat noin:

 • Pituus 3,8m
 • Leveys 1,6m
 • Korkeus 1,8m
 • Tilavuus 13m3

Vuokraa pakettiauto

Varauspyynnön jälkeen vahvistamme sinulle vuokrauksen hinnan, pakettiauton kokoluokan ja muut varaustiedot. Vahvistuksen yhteydessä lähetämme sinulle linkin, jonka kautta varaus viimeistellään ja maksetaan.

Vuokrattu pakettiauto noudetaan yleisesti Kirkkopuistikko 10 läheisyydestä koodilukollista avainkoteloa käyttäen. Lähetämme sinulle tarkat ohjeet tekstiviestitse ennen vuokrauksen alkua.

Pakettiauto tulee palauttaa dieselillä täyteen tankattuna viimeistään vuokrauksen päättymisajankohtana. Auto tulee tankata lähellä palautusosoitetta (Kirkkopuistikko 10). Lähellä olevia huoltoasemia ovat esimerkiksi Palosaaren ST1 (Onkilahdenkatu 2) tai Raastuvankadun Neste (Raastuvankatu 27).

Pakettiauto tulee jättää siistiin kuntoon vuokrauksen jälkeen. Irtoroskat tulee kerätä pois ja tavaratila lakaista varsiharjalla.

Kun auto on siisti ja kuvat otettu, tulee lähettää auton tarkka sijainti tekstiviestitse samaan numeroon, josta ohjeet vuokrauksen aloitukseen on saatu.

Hintatakuumme on kehitetty, jotta sinä voit olla varma edullisesta pakuvuokrauksesta Vaasassa. Pyrimme aina olemaan edullisin vaihtoehto pakettiauton vuokraukseen.

Jos jostain syystä löydät muusta Vaasassa toimivasta vuokrausyrityksestä halvemmalla pakun vuokralle, niin ilmoita siitä meille ja laitamme hinnan vielä paremmaksi!

Takuuhinta lasketaan edullisimman tarjoamamme perushinnan mukaan kyseiselle ajankohdalle (ei valinnaisia lisäpalveluita). 

Muita palveluitamme

Tarjoamme yrityksille kuriirikuljetuksia henkilöautoilla ja pakettiautoilla. Myös pikakuljetukset ympäri Suomen. Lue lisää kuriiripalvelustamme.

Autovuokraamon lisäksi tarjoamme kuljetuspalveluita. Meiltä saat muuttoosi reippaat kantajat ja muuttoauton helposti paikalle. Lue lisää muuttopalvelusta.

Pakujen lisäksi vuokraamme myös henkilöautoja. Lähde mökille, käy mummolassa tai hoida asiakastapaaminen vuokra-autojemme avulla. Lisätietoa auton vuokrauksesta.

Ongelmatilanteet

Kaikkiin vuokra-autoihimme kuuluu Pohjantähden tieturva, jotta matkan keskeyttävän onnettomuuden tai teknisen ongelman tilanteessa saadaan apu paikalle 24/7.

Tieturvan ehdot ja yhteystiedot löydät klikkaamalla tästä.

Muissa kiireettömissä ongelmatilanteissa voit olla tekstiviestitse yhteydessä vuokraamon numeroon, josta sait ohjeet auton noutoon.

Käytämme evästeitä asiakaskokemuksen kehittämiseksi. Lue lisää.