COVID-19:

Olemme ottaneet 19.3 alkaen käyttöön pakettiautojen etäluovutusjärjestelmän ylimääräisten lähikontaktien välttämiseksi. Meiltä vuokratessa kaikki asiointi hoituu verkon välityksellä, joten saat auton käyttöösi helposti ja ennen kaikkea turvallisesti. Olemme lisäksi tehostaneet pakettiautojen kosketuspintojen desinfiointia vuokrausten välillä. Varaa pakettiauto klikkaamalla tästä.

Pakettiauton vuokraus Vaasa

Paikallinen vuokraamo

Pakettiauton vuokraus onnistuu kauttamme luotettavasti ja edullisesti suoraan Vaasan keskustasta. Easend on muuttoihin ja vuokraustoimintaan erikoistunut vaasalainen yritys.

Joustava palvelu

Kauttamme voit noutaa ja palauttaa pakettiauton juuri sinulle sopivaan aikaan. Meiltä löydät vuokralle pakettiautoja eri kokoluokista kaikkiin kuljetustarpeisiin. Autojen varustus sisältää muutoissa hyödylliset nokkakärryt ja sidontahihnat.

Helppo vuokraus

Pakettiauton varaaminen on tehty meillä mahdollisimman helpoksi. Hinnastostamme voit tarkistaa vuokrauksesi hinnan ja pakettiauton voit varata varauslomakkeemme kautta.

Hintaan sisältyy:

Nokkakärryt

Sidontahihnat

100km ajoa

1700€ omavastuu

Tietoa vuokrattavista pakettiautoista

Pakettiauton vuokraus Vaasa kokoluokka S

  • Ford Transit manuaali
  • Pituus 4,85m, korkeus 1,97m.
  • Tavaratilan tilavuus noin 6-7m3

Pakettiauton vuokraus Vaasa kokoluokka M

  • Ford Transit manuaali
  • Pituus 4,85m, korkeus 1,97m.
  • Tavaratilan tilavuus noin 8-9m3

Pakettiauton vuokraus Vaasa kokoluokka L

  • Renault Master
  • Pituus 5,90m
  • Tavaratilan tilavuus 13m3

Miksi vuokrata pakettiauto?

Meiltä saat vuokrattua juuri muutollesi sopivan pakettiauton Vaasasta. Tarjolla on kolmen eri kokoluokan pakettiautoja. Suosittelemme muuttoihin vähintään M-kokoluokan pakettiautoa sen korkeuden ja pituuden takia. Auton lastaus helpottuu huomattavasti, kun auton tavaratila on normaalia korkeampi.

Jos tarvitset lisäkantajaa, suosittelen lukemaan lisää edullisesta muuttopalvelustamme. Saat auton ja kuljettajan kantoavuksi edulliseen 59€ tuntihintaan.

Henkilöautoon harvoin mahtuvat huonekalut tai kodinkoneet, joten pakettiauton vuokraus saattaa tulla tarpeen.

Pakettiauton vuokraus on helppo ja edullinen tapa noutaa esimerkiksi uudet huonekalut tai kodinkoneet liikkeestä kotiin. Varustukseen kuuluvat nokkakärryt, joilla saat helposti pesukoneet kuljetettua.

Haluaisitko kantajan auttamaan muutossa?

Muuttopalvelumme tarjoaa edullista muuttoapua. Saat kantamiseen osallistuvan kuljettajan ja tarvittaessa myös lisäkantajan. Tuomme mukanamme muuttoa helpottavat välineet. Helpota muuttoa ja klikkaa linkistä!

Vuokraa pakettiauto

Vuokrattu pakettiauto noudetaan osoitteesta Kirkkopuistikko 10 A (A-rappu on Kirjastonkadun puolella). Maksu tapahtuu noudon yhteydessä käteisellä tai pankkikortilla. Nouto-osoitteessa ei ole jatkuvaa päivystystä, joten auto tulee noutaa sovittuna ajankohtana. Mikäli haluat muuttaa noutoaikaa, siitä tulisi ilmoittaa mahdollisimman ajoissa. Palautuksen voi suorittaa omatoimisesti milloin tahansa ennen vuokrauksen päättymistä.

Muistathan ottaa myös kuvat vuokrattavasti pakettiautosta noudon yhteydessä vuokrausehtojen mukaisesti.

Pakettiauto tulee palauttaa dieselillä tankattuna viimeistään vuokrauksen päättymisajankohtana. Auto tulee tankata mahdollisimman lähellä palautuspaikkaa ja ajaa mutkitta palautuspaikalle. Lähellä olevia huoltoasemia ovat esimerkiksi Palosaaren ST1 (Onkilahdenkatu 2) tai Raastuvankadun Neste (Raastuvankatu 27).

Pakettiauto tulee jättää siistiin kuntoon vuokrauksen jälkeen. Irtoroskat tulee kerätä pois ja tavaratila tulee lakaista puhtaaksi tavaratilasta löytyvää harjaa käyttäen. Myös matkustamo tulee harjata, mikäli sinne on kertynyt esimerkiksi paljon hiekkaa.

Pakettiauton palautus tapahtuu kuljettajan oven vieressä olevan lukkokotelon avulla. Saat koodin noudon yhteydessä. Auton ovet tulee lukita ennen avaimen laittamista lukkokoteloon. Kun avaimet ovat lukkokotelossa, koodi tulee sekoittaa niin ettei kotelo aukea ilman oikeaa koodia. Pakettiautosta tulee myös ottaa valokuvat palautuksen yhteydessä vuokrausehtojen mukaisesti.

Kuljetus- ja vuokrauspalvelut

office@easend.fi

+358 40 776 3006

Kirkkopuistikko 10 A

65100, Vaasa

Kuljetus- ja vuokrauspalvelut

office@easend.fi

+358 40 776 3006

Kirkkopuistikko 10 A

65100, Vaasa