Edullinen ja helppo

Pakettiauton vuokraus Vaasa keskusta

Pakettiauton vuokraus Vaasa

4,2/5 (1165 arvostelua)
4.4/5

Paku simppelisti vuokralle Vaasan keskustasta. Kolme kokoluokkaa ja helppo varaus netistä. Klikkaa alta hinnastoon tai siirry vuokraamaan pakettiautoa!

Vuokrauksen hinta sisältää:

Hintatakuu

Nokkakärryt

Sidontahihnat

Lisäkuljettaja

Pakettiauton vuokrauksen hinta

 • 2h vuokraus 29€

  Lauantaina 39€

 • 24h vuokraus 49€

  Viikonloppuna 79€

 • Lisätunnit varatessa 5€

  Myöhemmin 15€

Ajomäärä per päivä:

 • Alle 100km (sisältyy)
 • Vapaat kilometrit (20€/vrk)

Omavastuu vahinkotapauksissa:

 • 2000€ (sisältyy)
 • 700€ Turva+ (10€/vrk)
 • 0€ Täysturva (30€/vrk)

Pakettiauton kokoluokka:

 • S (sisältyy)
 • M (+20€/vrk)
 • L (+30€/vrk)

Easend on vaasalainen autovuokraamo. Vaasan noutopiste sijaitsee keskustassa osoitteessa Kirkkopuistikko 10. Vuokrapakut noudetaan kyseisen osoitteen ympäristöstä. Vaasan noutopisteen lähistöllä on mm.

 • Vaasan kirkko 500m
 • Rewell Center 700m
 • Vaasan rautatieasema 900m
 • Vaasan Yliopisto (Palosaari) 1km

Huom! Vaasan noutopisteessä ei ole henkilökuntaa eikä päivystystä.

Hintatakuu Vaasassa
50 %
Vuokrattua kilometriä
+ 250000
Kokoluokkaa
3

Easend on vaasalainen autovuokraamo. Vaasan noutopiste sijaitsee keskustassa osoitteessa Kirkkopuistikko 10. Vuokrapakut noudetaan kyseisen osoitteen ympäristöstä. Vaasan noutopisteen lähistöllä on mm.

 • Vaasan kirkko 500m
 • Rewell Center 700m
 • Vaasan rautatieasema 900m
 • Vaasan Yliopisto (Palosaari) 1km

Huom! Vaasan noutopisteessä ei ole henkilökuntaa eikä päivystystä.

Näin vuokraus etenee

Pakettiauton vuokrauksen voi jakaa kolmeen osaan, jotka ovat varaus, vuokraus ja palautus. Tästä löydät lisätietoa kaikista vaiheista ja vuokrauksen toteutuksesta.

Pakettiauto varataan verkkosivujemme kautta. Tältä sivulta löydät hinnaston, pakettiautojen kokoluokat, varauslomakkeen ja noutosijainnin Vaasan keskustasta.

Varauspyynnön lähetettyäsi me vahvistamme vuokrauksen sinulle sähköpostitse ja lähetämme ohjeet varauksen viimeistelyyn.

Varauksen viimeistelyn jälkeen saat nouto-ohjeet sähköpostiisi. Lähetämme auton tarkat tiedot sinulle tekstiviestitse ennen varauksen alkua. Voit noutaa pakettiauton sinulle sopivaan aikaan varauksen alettua.

Pakettiauto odottaa sinua ilmoitetulla paikalla Vaasan keskustassa Kirkkopuistikko 10 läheisyydessä ja vuokraus pääsee alkamaan. Auto otetaan käyttöön ottamalla avaimet koodilukollisesta avainkotelosta.

Kaikki vuokra-automme ovat asianmukaisesti vuokrauskäyttöön vakuutettuja ja niissä on myös tieturva mahdollisten onnettomuus ja ongelmatilanteiden varalle.

Vuokrapaku palautetaan tankattuna noutopisteen (Kirkkopuistikko 10) lähistölle parkkipaikalle, jossa pysäköinti on sallittu ilman rajoituksia. Autosta tulee kerätä irtoroskat pois ennen palautusta.

Voit palauttaa auton lukitsemalla ovet ja jättämällä avaimet avainkoteloon. Palautuksen yhteydessä vuokraamolle tulee lähettää ilmoitus pakettiauton palautuksesta. Linkki palautusilmoitukseen lähetetään noutotietojen yhteydessä. 

Palautusosoitetta lähellä olevia huoltoasemia ovat mm.

 • St1 Palosaari
 • Raastuvankadun Neste

Pakettiautojen kokoluokat

Havainnoiva kuva pakettiautojen kokoluokista.

Pieni vuokrapaku (sisältyy normaalihintaan)

Tämä pakettiauto soveltuu hyvin yksittäisten isojen tavaroiden kuljettamiseen tai pieniin muuttoihin. Autoissamme on aina myös nokkakärryt mukana.

 • Normaalilla B-ajokortilla ajettava.
 • Tavaratila (6-7m3). Mitat noin: pituus 2,4m, leveys 1,6m, korkeus 1,6m.
 • Tähän autoon voi tankata täysin fossiilitonta Neste My polttoainetta (Vaasassa: Sairaskodinkatu 1, Neste Express). Muut asemat.

Keskikokoinen vuokrapaku (+20€/vrk)

Tämä pakettiauto on tavaratilaltaan korkeampi ja pidempi, joka tekee lastaamisesta helppoa. Paku sopii hyvin muutto- ja kuljetustarpeisiin.

 • Normaalilla B-ajokortilla ajettava.
 • Tavaratila (8-10m3). Mitat noin: pituus 2,8m, leveys 1,6m, korkeus 1,7m.
 • Tähän autoon voi tankata 100% fossiilitonta Neste My polttoainetta (Vaasassa: Sairaskodinkatu 1, Neste Express). Muut asemat.

Valikoiman suurin vuokrapaku (+30€/vrk)

Tämä paku on paras valinta isompaan kuljetustarpeeseen, kuten muuttoihin. Tavaratila on kävelykorkuinen ja sinne mahtuu isompikin kuorma kerralla kyytiin.

 • Normaalilla B-ajokortilla ajettava.
 • Tavaratila (13m3). Mitat noin: pituus 3,8m, leveys 1,6m, korkeus 1,8m.
 • Tähän autoon voi tankata uusiutuvaa Neste My polttoainetta (Vaasassa: Sairaskodinkatu 1, Neste Express). Muut asemat.

Normalilla B-kortilla ajettava kuorma-auto

Huomaa poikkeava hinnasto ja varaus (lisätiedot alla).

Tämä iso auto soveltuu parhaiten lyhyen matkan ajoon ja muuttoihin, sillä se toimii ekologisesti biokaasulla. Hintaan sisältyy polttoaineet ja 150km ajoa.

Autossa on avuksesi ammattimaiset muuttovälineet, kuten sidontahihnat, nokkakärryt ja kahdet kantovaljaat.

 • Varustuksena myös lastausta helpottava. takalautanostin
 • Tavaratila (n. 20m3). Mitat noin: pituus 3,8m, leveys 2m, korkeus 2m.

Hinnasto – Kuorma-auton vuokraus:

 • 24h vuokraus 150€

Omavastuu vaihtoehdot:

 • 3000€ (sisältyy normaalihintaan)
 • Turva + 1500€ (40€/vrk)
 • Täysturva 0€ (90€/vrk)

Tämän auton varaukset vain sähköpostitse tai yhteystiedot sivun lomakkeella.

Vuokraa pakettiauto Vaasasta

Mihin käyttöön vuokrapaku sopii?

Vaasassa, meidän rakkaassa rannikkokaupungissa, pakettiauton vuokraus on avain moniin arjen ja juhlan tarpeisiin. Olitpa sitten suunnittelemassa suurta tai pientä projektia, pakettiauto tarjoaa ratkaisun kuljetushaasteisiin. Easend edullisine vuokrapakuineen on apunasi esimerkiksi seuraavissa projekteissa:

Vaasa on paikka, jossa elämänvaiheet voivat vaihtua yllättävänkin nopeasti. Opiskelijat saapuvat ja lähtevät, perheet kasvavat ja yritykset laajenevat. Kaikissa näissä tilanteissa yksi elementti korostuu: muutto.

Vuokrapakulla muuttaminen Vaasassa tuo mukanaan vapauden ja joustavuuden. Ei tarvitse odottaa erillistä muuttofirmaa tai miettiä, miten kaikki omaisuus mahtuu pieneen henkilöautoon. Pakettiauto antaa tilan sekä suurille huonekaluille että pienemmille laatikoille, ja sen avulla pystyt itse aikatauluttamaan muuttopäiväsi.

Vaasassa monet paikalliset yritykset, kuten huonekaluliikkeet ja rautakaupat, sijaitsevat kätevästi lähellä asutuskeskittymiä. Tämä tarkoittaa, että uusien hankintojen kuljetus uuteen kotiin on suoraviivaista. Voit vierailla pakettiautolla esimerkiksi Kivihaan kauppakeskittymässä, ja samalla reissulla tyhjentää varastoa Stormossenin kierrätykseen.

Lyhyesti sanottuna, vuokrapakulla muuttaminen Vaasassa on tehokas, joustava ja taloudellinen ratkaisu, joka sopii kaupungin dynaamiseen elämänmenoon. Se antaa vapauden keskittyä itse muuttoon ilman ylimääräisiä huolia logistiikasta.

Vaasan kaupunkikuvassa kukoistavat niin perinteiset putiikit kuin modernit tavaratalotkin, jotka tarjoavat loputtoman valikoiman tuotteita arjen ja juhlan tarpeisiin. Usein näiden hankintojen yhteydessä nousee esiin kysymys: miten saan ostokseni kuljetettua kotiin?

Vuokrapakun avulla tavaran nouto ja kuljetus Vaasassa muuttuu yksinkertaiseksi ja tehokkaaksi prosessiksi. Ei enää mietintää, mahtuvatko torilöydöt tai muut isommat ostokset henkilöauton takakonttiin tai kuinka monta reissua pitää tehdä edestakaisin. Pakettiautossa on tilaa suurillekin hankinnoille, kuten sohville, sängyille tai jopa kodinkoneille. Tämä tekee ostosreissusta huomattavasti sujuvamman.

Vaasassa, joka on sekä yritystoiminnan että kulttuuritapahtumien keskus, logistiikka on usein avainroolissa. Olipa kyse uusien konttorikalusteiden kuljetuksesta yrityksen tiloihin tai lavasteiden kuljettamisesta festivaalialueelle, tehokas kuljetusratkaisu on välttämätön.

Pakettiauton vuokraamisen avulla yritysten ja tapahtumajärjestäjien on helppo vastata näihin logistisiin haasteisiin. Pakettiauto tarjoaa tilaa monenlaisten tavaroiden ja materiaalien kuljettamiseen, olivatpa ne sitten messuständejä, näyttelyesineitä tai yrityksen varastoeriä. Tämä tekee vuokrapakusta joustavan ratkaisun monenlaisiin kuljetustarpeisiin.

Yritykselle vuokrapakun käyttö tarjoaa tehokkuutta ja vapautta ilman tarvetta sijoittaa pääomaa ja aikaa oman pakettiauton ylläpitoon,jolloin keskittyminen itse liiketoimintaan tai tapahtuman järjestelyyn on helpompaa. Kysy lisää yhteistyön mahdollisuudesta tai vuokraa pakettiauto yrityksellesi suoraan sivuiltamme.

Kun koti tai toimisto kaipaa remonttia, syntyy usein tarve kuljettaa sekä uusia rakennusmateriaaleja että poistaa vanhoja. Vuokrapaku tarjoaa tässä yhteydessä kätevän ja tehokkaan ratkaisun. Pakettiautolla rakennustarvikkeiden hankkiminen ja vanhojen rakenteiden kuljettaminen käy vaivatta, ja remontti voi edetä suunnitellussa aikataulussa ilman tarpeettomia viivästyksiä.

Ota pakettiauto kaveriksi Stormossenin kierrätyskeikalla ja kuljeta uudet ostokset rautakaupoista, kuten K-Raudasta, Starkista tai Byggmaxista helposti remonttipaikalle.

Meiltä saa pakettiauton kätevästi päiväksi tai pariksi, mutta kysy myös pidempää vuokrausta isompaan projektiin. Annamme siihen erikseen tarjouksen sinulle!

Kun kotona tai työpaikalla on kertynyt ylimääräistä tavaraa tai remontista on jäänyt jätettä, Stormossenin jäteasema Vaasassa on oikea paikka niiden kierrättämiseen. Vuokrapakulla jätteiden kuljettaminen jäteasemalle on yksinkertaista ja suoraviivaista. Ja mikä parasta, Vaasalaiset kotitaloudet voivat hyödyntää Stormossenin palveluita jopa ilmaiseksi, jolloin jätteiden asianmukainen käsittely ei rasita lompakkoa. Tämä mahdollistaa ympäristöystävällisen ja vastuullisen jätteenkäsittelyn kaikille vaasalaisille.

Käytämme evästeitä asiakaskokemuksen kehittämiseksi. Lue lisää.