Edullinen ja helppo

Pakettiauton vuokraus Seinäjoki

4,2/5 (1165 arvostelua)
4.4/5

Vuokraamme pakettiautoja Seinäjoen keskustasta helposti ja edullisesti. Alla olevista painikkeista voit siirtyä Seinäjoen vuokraushinnastoon tai varata pakettiauton heti.

Vuokrauksen hinta sisältää:

Hintatakuu

Nokkakärryt

Sidontahihnat

Lisäkuljettaja

Pakettiauton vuokrauksen hinta

 • 2h vuokraus 29€

  Lauantaina 39€

 • 24h vuokraus 49€

  Viikonloppuna 79€

 • Lisätunnit varatessa 5€

  Myöhemmin 15€

Ajomäärä per päivä:

 • Alle 100km (sisältyy)
 • Vapaat kilometrit (20€/vrk)

Omavastuu vahinkotapauksissa:

 • 2000€ (sisältyy)
 • 700€ Turva+ (10€/vrk)
 • 0€ Täysturva (30€/vrk)

Pakettiauton kokoluokka:

 • S (sisältyy)
 • M (+20€/vrk)
 • L (+30€/vrk)

Seinäjoen vuokrauspiste sijaitsee keskustassa osoitteessa Koulukatu 30. Vuokra-autot noudetaan kyseisen osoitteen lähistöltä Koulukadun varrelta. Noutopisteen lähistöllä on mm.

 • Seinäjoen Rautatieasema 900m
 • Seinäjoen Kaupungintalo 300m
 • Torikeskus 500m
 • Seinäjoen ammattikorkeakoulu 1,1km

Huom! Emme päivystä Seinäjoen noutopisteessä. 

Seinäjoen hintatakuu
50 %
Vuokrattua kilometriä
+ 250000
Kokoluokkaa
3

Seinäjoen vuokrauspiste sijaitsee keskustassa osoitteessa Koulukatu 30. Vuokra-autot noudetaan kyseisen osoitteen lähistöltä Koulukadun varrelta. Noutopisteen lähistöllä on mm.

 • Seinäjoen Rautatieasema 900m
 • Seinäjoen Kaupungintalo 300m
 • Torikeskus 500m
 • Seinäjoen ammattikorkeakoulu 1,1km

Huom! Emme päivystä Seinäjoen noutopisteessä. 

Näin vuokraus etenee

Pakettiauton vuokrauksen voi jakaa kolmeen osaan, jotka ovat varaus, vuokraus ja palautus. Tästä löydät lisätietoa kaikista vaiheista ja vuokrauksen toteutuksesta.

Pakettiauto varataan verkkosivujemme kautta. Tältä sivulta löydät hinnaston, pakettiautojen kokoluokat, varauslomakkeen ja noutosijainnin Seinäjoella.

Varauspyynnön lähetettyäsi me vahvistamme vuokrauksen sinulle sähköpostitse ja lähetämme ohjeet varauksen viimeistelyyn.

Varauksen viimeistelyn jälkeen saat nouto-ohjeet sähköpostiisi ja lähetämme auton tarkat tiedot sinulle tekstiviestitse ennen varauksen alkua. Voit noutaa pakettiauton sinulle sopivaan aikaan varauksen alettua.

Pakettiauto odottaa sinua ilmoitetulla paikalla Seinäjoen keskustassa Koulukadun varrella ja vuokraus pääsee alkamaan. Auto otetaan käyttöön ottamalla avaimet koodilukollisesta avainkotelosta.

Kaikki vuokra-automme ovat asianmukaisesti vuokrauskäyttöön vakuutettuja ja niissä on myös tieturva mahdollisten onnettomuus ja ongelmatilanteiden varalle.

Vuokrapaku palautetaan noutopisteen lähistölle paikalle, jossa pysäköinti on sallittu ilman määräaikaa. Autosta tulee kerätä irtoroskat pois ennen palautusta.

Voit palauttaa auton lukitsemalla ovet ja jättämällä avaimet avainkoteloon. Palautuksen yhteydessä tulee vuokraamolle lähettää ilmoitus palautuksesta noutoviestin yhteydessä saadun linkin välityksellä.

Pakettiautojen kokoluokat

Havainnoiva kuva pakettiautojen kokoluokista.

Pieni vuokrapaku (sisältyy normaalihintaan)

Tämä pakettiauto soveltuu hyvin yksittäisten isojen tavaroiden kuljettamiseen tai pieniin muuttoihin. Autoissamme on aina myös nokkakärryt mukana.

 • Normaalilla B-ajokortilla ajettava.
 • Tavaratila (5-7m3). Mitat noin: pituus 2,4m, leveys 1,6m, korkeus 1,6m.
 • Tähän autoon voi tankata täysin uusiutuvaa ja fossiilitonta Neste My D polttoainetta (Yrittäjänkatu 10, Seinäjoki). Muut asemat.

Pakettiauton vuokraus Vaasa kokoluokka M

Keskikokoinen vuokrapaku (+20€/vrk)

Tämä pakettiauto on tavaratilaltaan korkeampi ja pidempi, joka tekee lastaamisesta helppoa. Paku sopii hyvin muutto- ja kuljetustarpeisiin.

 • Normaalilla B-ajokortilla ajettava.
 • Tavaratila (8-10m3). Mitat noin: pituus 2,8m, leveys 1,6m, korkeus 1,7m.
 • Tähän autoon voi tankata täysin uusiutuvaa ja fossiilitonta Neste My D polttoainetta (Yrittäjänkatu 10, Seinäjoki). Muut asemat.

Valikoiman suurin vuokrapaku (+30€/vrk)

Tämä paku on paras valinta isompaan kuljetustarpeeseen, kuten muuttoihin. Tavaratila on kävelykorkuinen ja sinne mahtuu isompikin kuorma kerralla kyytiin.

 • Normaalilla B-ajokortilla ajettava.
 • Tavaratila (11-13m3). Mitat noin: pituus 3,3m, leveys 1,6m, korkeus 1,75m.
 • Tähän autoon voi tankata täysin uusiutuvaa ja fossiilitonta Neste My D polttoainetta (Yrittäjänkatu 10, Seinäjoki). Muut asemat.

Vuokraa pakettiauto

Mihin käyttöön vuokrapaku sopii?

Seinäjoella, tangon ja designin kotikaupungissa, pakettiauton vuokraus avaa ovet monenlaisiin seikkailuihin ja projekteihin. Olipa edessäsi iso tai pieni haaste, pakettiauto on valttikorttisi kuljetusongelmissa. Easend edullisine vuokrapakuineen seisoo rinnallasi esimerkiksi seuraavissa projekteissa:

Seinäjoella, jossa tangon tahti ja moderni elämäntapa kohtaavat, elämänmuutokset voivat tapahtua yllättävänkin nopeasti. Opiskelijat aloittavat uusissa opinahjoissa, perheet laajenevat ja yritykset kasvavat. Erityisesti näissä merkityksellisissä hetkissä korostuu yksi olennainen seikka: muutto.

Vuokrapakulla muuttaminen Seinäjoella tarjoaa käyttäjälleen vapautta ja joustavuutta. Ei tarvitse enää jännittää muuttofirman aikatauluja tai pähkäillä, miten kaikki tavarat mahtuisivat pieneen autoon. Pakettiauto mahdollistaa sekä suurten kalusteiden että pienten muuttolaatikoiden vaivattoman siirron, ja sen avulla voit itse määrittää, milloin muutto tapahtuu.

Seinäjoen keskeinen sijainti ja monipuoliset palvelut tekevät muuttamisesta vaivatonta. Esimerkiksi kodin tai toimiston tarvikehankinnat on helppo suorittaa yhdellä ajoreissulla. Vuokrapakulla voit kätevästi suunnata kauppoihin, kuten sisustusliikkeisiin ja rautakauppoihin, ja sieltä jatkaa suoraan uuteen osoitteeseen.

Yhteenvetona, vuokrapakulla muuttaminen Seinäjoella on sekä tehokas että kustannustehokas valinta. Se sallii keskittyä muuton keskeisiin asioihin ilman turhia huolia kuljetuksen yksityiskohdista.

Seinäjoen sydämessä voimme ihailla sekä tunnelmallisia pieniä putiikkeja että ajanmukaisia ostoskeskuksia, jotka yhdessä muodostavat monipuolisen tarjonnan niin arkeen kuin juhlaankin. Kun suurten tai erityisten hankintojen aika koittaa, moni pohtii: kuinka saan nämä aarteet turvallisesti kotiin?

Vuokrapakun ansiosta Seinäjoella tuotteiden noutaminen ja kuljettaminen on suoraviivaista ja vaivatonta. Ei tarvitse enää pohtia, mahtuvatko uusi vintage-löytö tai vaikkapa koko perheen uusi ruokapöytä henkilöauton peräkonttiin. Pakettiautossa on reilusti tilaa, olipa kyseessä sitten suuret huonekalut tai uusi jääkaappi. Hankinnat sujuvat entistä mutkattomammin.

Seinäjoella, joka tunnetaan sekä vireänä yrityskaupunkina että monipuolisena kulttuuritapahtumien näyttämönä, logistiikka on keskeisessä asemassa. Oli kyseessä sitten toimistotilojen kalustaminen tai festivaalin lavasteiden siirto, tehokas kuljetus on usein toiminnan sydämessä.

Vuokrapakulla Seinäjoen yritykset ja tapahtumajärjestäjät voivat vastata näihin logistisiin tarpeisiin ketterästi ja tehokkaasti. Pakettiautoon mahtuu niin messuosastoja, näyttelyiden tarvikkeita kuin varastotavaraakin. Tämän ansiosta vuokrapaku on monikäyttöinen ja joustava työkalu erilaisiin kuljetushaasteisiin.

Kun yritys valitsee vuokrapakun, se saa käyttöönsä tehokkaan ja joustavan kuljetusratkaisun ilman suuria investointeja ja omistamisen vaivaa. Tämä antaa vapauden keskittyä olennaiseen – liiketoimintaan ja tapahtumien sujuvaan järjestelyyn. Kysy lisää yhteistyöstä tai vuokraa pakettiauto yrityksellesi suoraan sivuiltamme.

Kun seinäjokelainen koti tai toimisto vaatii päivitystä, remonttiin liittyvät kuljetukset voivat olla haaste. Onneksi vuokrapaku tarjoaa ratkaisun: se tekee sekä uusien rakennusmateriaalien hankinnasta että vanhojen tarvikkeiden poistosta vaivatonta. Pakettiautolla kuljetukset sujuvat joutuisasti, ja remonttisi pysyy raiteillaan ilman turhia hidasteita.

Kun suuntaat esimerkiksi Bauhausiin, Motonetiin tai Puuiloon, pakettiauto tekee ostoksista helppoja. Ja mikä parasta, remonttijätteiden kuljettaminen jäteasemalle käy käden käänteessä.

Tarjoamme pakettiautoja lyhytaikaiseen tai pidempään tarpeeseen. Jos suunnitelmissasi on suurempi projekti, pyydä tarjousta pidemmästä vuokrauksesta!

Kun kotona tai työpaikalla kertyy ylijäämää, olipa kyse sitten remontin jäljiltä tai vuosien varrella varastoon kertyneistä tarvikkeista, paikalliset jäteasemat ovat oikea paikka niiden toimittamiseen. Vuokrapakulla jätteiden ja ylimääräisten tavaroiden kuljettaminen jäteasemalle sujuu mutkattomasti. Tämä mahdollistaa ympäristöystävällisen ja vastuullisen jätteenkäsittelyn kaikille seinäjokelaisille.

Käytämme evästeitä asiakaskokemuksen kehittämiseksi. Lue lisää.