Vuokra-auto Vaasasta

Vuokraa henkilöauto simppelisti Vaasan keskustasta. Edullinen hinnoittelu ja helppo varaus verkosta. Lue lisää vuokraamostamme ja varaa auto helposti käyttöösi etänä!

Vuokraushintaan sisältyy:

Paikallinen autovuokraamo

Meiltä autonvuokraus luotettavasti ja edullisesti suoraan Vaasan keskustasta. Easend on kuljetuspalveluihin ja vuokraustoimintaan erikoistunut vaasalainen yritys.

Joustava palvelu

Kauttamme voit noutaa ja palauttaa vuokra-auton juuri sinulle sopivaan aikaan avainkotelon avulla. Meiltä löydät auton vuokralle pieniin tarpeisiin ja pidemmille reissuille.

Helppo vuokraus

Auton vuokraaminen on tehty meillä mahdollisimman helpoksi. Hinnastostamme voit tarkistaa vuokrauksesi hinnan ja varauksen voit tehdä varauslomakkeemme kautta.

Autonvuokraus sopii näihin tarpeisiin:

Vapaa-ajalla autoa voi tarvita vaikka mihin, mutta oman auton pitäminen on kallista ja haastavaa. On harrastuksia, bilereissuja, mummolassa käyntejä ja monia muita tarpeita, joihin ei välttämättä pääse helposti ilman omaa autoa. Vuokra-auto tarjoaa edullisen ratkaisun kulkemisongelmiin. 

Auton voi vuokrata päiväksi, viikonlopuksi tai vaikka kahdeksi viikoksi. Katso hinnastomme klikkaamalla tästä!

Onko yritykselläsi asiakastapaamisia tai muita liikkumistarpeita? Meiltä saat 5-paikkaisen henkilöauton vuokrattua helposti ja luotettavasti Vaasan keskustasta. Pidemmissä vuokrauksissa voimme myös toimittaa auton vapaasti valittavaan aloituspaikkaan, kuten toimistollenne.

Varaa auto klikkaamalla tästä tai lue lisää autovuokraamostamme!

Vaasasta mökille junalla tai bussilla? Ei tule onnistumaan. Henkilöautoon mahtuu koko porukka ja matkatavarat kyytiin samalla kertaa. Lisäksi pääset perille pihaan asti, eikä tarvitse miettiä taksin tilaamista juna-asemalta iltamyöhään.

Meiltä vuokraat auton joustavasti koko reissun ajaksi ja matkasi helpottuu. Katso hinnastomme tästä tai varaa auto!

50 %
Vaasan hintatakuu
10000
Vuokrattua kilometriä
4
Vuokra-autoa

Hinnasto (henkilöautot)

 • Päivä (8h) 45€

  Viikonloppuisin 55€

 • Vuorokausi 49€

  Viikonloppuisin 59€

 • Viikonloppu 129€

  Pe klo 12 - Su koko päivä

 • Viikko 299€

  7vrk vuokraus (500km ajoa)

Vapaat kilometrit (10€/vrk)

Omavastuu 500€ (15€/vrk)

– Lisätunnit 7€/h

Vuokrattavat autot

Tarjoamme vuokralle 5-paikkaisia henkilöautoja. Alta löydät lisätietoa autosta ja sen ominaisuuksista. Vuokra-autoihimme voit tankata reissullasi täysin uusiutuvaa ja fossiilitonta Neste My polttoainetta. Katso tästä matkalla olevat asemat.

Katso auton tiedot ja varaa vuokra-auto meiltä 100% etänä!

Auton tiedot:

 • Manuaali
 • 5 henkilöä
 • Ilmastointi, aux-liitäntä
 • 4 ovea + takaluukku
 • Kulutus 4.9-6.1 litraa / 100km
 • Polttoaine: Neste My, diesel

Vuokraa auto klikkaamalla tästä!

Vuokraa henkilöauto

Varauspyynnön jälkeen vahvistamme sinulle vuokrauksen hinnan ja muut varaustiedot. Vahvistuksen yhteydessä lähetämme sinulle linkin, jonka kautta varaus viimeistellään ja maksetaan.

Vuokra-autot noudetaan yleisesti Kirkkopuistikko 10 läheisyydestä koodilukollista avainkoteloa käyttäen. Lähetämme sinulle tarkat ohjeet tekstiviestitse ennen vuokrauksen alkua.

Lainassa ollut auto tulee palauttaa dieselillä täyteen tankattuna viimeistään vuokrauksen päättymisajankohtana. Auto tulee tankata lähellä palautusosoitetta (Kirkkopuistikko 10). Lähellä olevia huoltoasemia ovat esimerkiksi Palosaaren ST1 (Onkilahdenkatu 2) tai Raastuvankadun Neste (Raastuvankatu 27).

Vuokra-auto tulee jättää siistiin kuntoon vuokrauksen lopuksi. Irtoroskat tulee kerätä pois ja matot kopistella tarvittaessa. Kun auto on siisti ja kuvat otettu, tulee lähettää auton tarkka sijainti tekstiviestitse samaan numeroon, josta ohjeet vuokrauksen aloitukseen on saatu.

Hintatakuumme on kehitetty, jotta sinä voit olla varma edullisesta autonvuokrauksesta Vaasassa. Pyrimme aina tarjoamaan edullisen vaihtoehdon asiakkaillemme.

Jos jostain syystä löydät muusta Vaasassa toimivasta autovuokraamosta halvemmalla vastaavan kokoluokan auton vuokralle, niin ilmoita siitä meille ja laitamme hinnan vielä paremmaksi!

Takuuhinta lasketaan edullisimman tarjoamamme perushinnan mukaan kyseiselle ajankohdalle (ei valinnaisia lisäpalveluita). 

Käytämme evästeitä asiakaskokemuksen kehittämiseksi. Lue lisää.