Autovuokraamo Vaasa

Pakettiauton vuokraus

Meiltä vuokraat pakettiautot kaikkeen käyttöön edullisesti ja helposti. Kolme eri kokoista pakettiautoa ja simppeli vuokraus verkosta.

Henkilöauton vuokraus

Viisipaikkaiset henkilöautot vuokralle Vaasan keskustasta. Siirry vuokraussivulle ja varaa auto käyttöösi täysin ilman fyysistä kanssakäymistä.

Easend autovuokraamo tarjoaa simppelin vuokrauksen ja 24/7 varausmahdollisuuden verkosta.

Pyrimme tekemään auton vuokrauksesta mahdollisimman mukavaa ja helppoa.

Autovuokraamostamme löydät:

Vuokraamostamme löydät juuri tarpeeseesi sopivan pakettiauton Vaasasta. Tarjolla on pakettiautoja kokoluokissa S – L. Tavaratilan tilavuudet autoilla ovat 6-13m3.

Lue lisää palvelustamme pakettiautojen vuokraussivulta!

Autovuokraamostamme löydät normaalit viisipaikkaiset henkilöautot vuokralle moneen tarpeeseen.

Lue lisää palvelustamme henkilöautojen vuokraussivulta!

50 %
Vaasan hintatakuu
10000
Vuokrattua kilometriä
4
Vuokra-autoa

Vuokraa auto tästä!

Varauspyynnön jälkeen vahvistamme sinulle vuokrauksen hinnan ja muut varaustiedot. Vahvistuksen yhteydessä lähetämme sinulle linkin, jonka kautta varaus viimeistellään ja maksetaan.

Vuokra-autot noudetaan yleisesti Kirkkopuistikko 10 läheisyydestä koodilukollista avainkoteloa käyttäen. Lähetämme sinulle tarkat ohjeet tekstiviestitse ennen vuokrauksen alkua.

Lainassa ollut auto tulee palauttaa dieselillä täyteen tankattuna viimeistään vuokrauksen päättymisajankohtana. Auto tulee tankata lähellä palautusosoitetta (Kirkkopuistikko 10). Lähellä olevia huoltoasemia ovat esimerkiksi Palosaaren ST1 (Onkilahdenkatu 2) tai Raastuvankadun Neste (Raastuvankatu 27).

Vuokrauksen jälkeen auto tulee jättää siistiin kuntoon eli kerätä irtoroskat ja tarvittaessa kopistella matot. Kun auto on siisti ja kuvat otettu, tulee lähettää auton tarkka sijainti tekstiviestitse samaan numeroon, josta ohjeet vuokrauksen aloitukseen on saatu.

Hintatakuumme on kehitetty, jotta sinä voit olla varma edullisesta autonvuokrauksesta Vaasassa. Pyrimme olemaan edullinen ja luotettava vaihtoehto autovuokraamoksi Vaasan alueella.

Jos jostain syystä löydät muusta Vaasassa toimivasta autovuokraamosta halvemmalla vastaavan kokoluokan auton vuokralle, niin ilmoita siitä meille ja laitamme hinnan vielä paremmaksi!

Takuuhinta lasketaan edullisimman tarjoamamme perushinnan mukaan kyseiselle ajankohdalle (ei valinnaisia lisäpalveluita). 

Palveluitamme

Tarjoamme yrityksille kuriirikuljetuksia henkilöautoilla ja pakettiautoilla. Myös pikakuljetukset ympäri Suomen. Lue lisää kuriiripalvelustamme.

Autovuokraamon lisäksi tarjoamme kuljetuspalveluita. Meiltä saat muuttoosi reippaat kantajat ja muuttoauton helposti paikalle. Lue lisää muuttopalvelusta.

Vuokraamostamme löydät paketti- ja henkilöautot helposti vuokralle. Tarjolla kolmen eri kokoluokan pakettiautoja ja viisipaikkaisia henkilöautoja.

Hinnasto (henkilöautot)

 • Päivä (8h) 45€

  Viikonloppuisin 55€

 • Vuorokausi 49€

  Viikonloppuisin 59€

 • Viikonloppu 129€

  Pe klo 12 - Su koko päivä

 • Viikko 299€

  7vrk vuokraus (500km ajoa)

Vapaat kilometrit (10€/vrk)

Omavastuu 500€ (15€/vrk)

Hinnasto (pakettiautot)

 • 2h vuokraus arkipäivisin 29€

  Lauantaisin 39€. Lisätunnit 7€/h.

 • Päivävuokra 45€

  Arkipäivän vuokraus klo 8-16

 • Vuorokauden vuokraus arkisin (24h) 55€

  Viikonloppuisin 69€

 • Lisätunnit vuokrauksiin 7€

  Kaikkiin vuokrauksiin. Hinta per tunti.

Vapaat kilometrit, yli 100km ajoa (20€/vrk)

Omavastuu 500€ (15€/vrk)

Pakettiauton kokoluokan korotus (10€/vrk/luokka)

Muuttopaketti 15€/vrk (sis 2kpl kantovaljaat ja muuttohuopia)

Kantaja tai kuljettaja 45€/h

Käytämme evästeitä asiakaskokemuksen kehittämiseksi. Lue lisää.