Autovuokraamo

Pakettiauton vuokraus

Meiltä vuokraat pakettiauton edullisesti Vaasassa ja Seinäjoella. Kolme eri kokoluokkaa ja simppeli vuokraus verkosta. Lue lisää ja varaa paku!

Henkilöauton vuokraus

Viisipaikkaiset henkilöautot vuokralle Vaasan keskustasta. Siirry vuokraussivulle ja varaa auto käyttöösi helposti, edullisesti ja luotettavasti.

Vuokrauksen hinta sisältää:

Hintatakuu

Ei ikärajaa

24/7 nouto

Lisäkuljettajan

Palvelemme seuraavissa kaupungeissa.

Vuokraamme Vaasan toimipisteessä pakettiautoja ja henkilöautoja. Noutopiste sijaitsee keskustassa osoitteessa Kirkkopuistikko 10. 

Lisätietoa Vaasan autovuokraamosta ja vuokrattavista autoista löydät valitsemalla toivomasi autoluokan, eli pakettiauton tai henkilöauton

Vuokraamme Seinäjoen toimipisteessä pakettiautoja. Noutopiste sijaitsee keskustassa osoitteessa Koulukatu 30. 

Voit tarkistaa hinnaston ja tehdä varauksen Seinäjoen sivulla. Siirry sinne klikkaamalla tästä.

50 %
Vuokrauksen hintatakuu
10000
Vuokrattua kilometriä
4 /5
Palautteiden keskiarvo

Näin vuokraus etenee

Tavoitteemme on tehdä auton vuokrauksesta sinulle mahdollisimman helppoa. Tästä löydät lisätietoa vuokra-auton varaamisesta, vuokrauksen toteutuksesta ja palautuksesta.

Vuokra-auton voit varata verkkosivuiltamme löytyvän varauslomakkeen kautta. Siirry lomakkeelle.

Sivuiltamme löydät tietoa mm. hinnoista, kalustosta ja vuokrauksen kulusta. Pyrimme tekemään auton vuokraamisesta sinulle mahdollisimman yksinkertaista.

Pidämme sinut ajan tasalla koko vuokrausprosessin ajan. Lähetämme vuokratun auton noutotiedot tekstiviestitse viimeistään 30min ennen varauksen alkua. Auto noudetaan omatoimisesti koodilukollista avainkoteloa käyttäen.

Kaikki vuokraamamme ajoneuvot ovat asianmukaisesti vuokrauskäyttöön vakuutettuja ja niissä on myös ympärivuorokautinen tieturva mahdollisten onnettomuus ja ongelmatilanteiden varalle.

Vuokrauksen jälkeen auton palautus hoituu helposti ja joustavasti ympäri vuorokauden. Avaimet jätetään avainkoteloon ja vuokraamon numeroon ilmoitetaan auton sijainti.

Vuokrattavat autot

Autovuokraamomme tarjoaa pakettiautoja kolmessa eri kokoluokassa Vaasassa ja Seinäjoella. Alta löydät vuokrattavien autojen kokoluokat:

 • S-kokoluokka 5-7m3
 • M-kokoluokka 8-10m3
 • L-kokoluokka 11-13m3

Tarkemmat tiedot ja mitat vuokrattavista pakettiautoista löydät toimipisteiden sivuilta. Klikkaamalla kaupungin nimeä pääset siirtymään toimipisteen sivulle.

Autovuokraamomme kalustoon kuuluu henkilöautoja Vaasan toimipisteessä. Autot ovat viisipaikkaisia ja sopivia pidemmillekin reissuille. Kaikkiin vuokrattaviin henkilöautoihimme on mahdollista tankata täysin fossiilitonta ja uusiutuvaa Neste My D polttoainetta.

Yleistä

Vähennä vuokrauksesi päästöjä jopa 90%. Kaikkiin vuokra-autoihimme voi tankata täysin fossiilitonta Neste My polttoainetta. Asemakartan löydät klikkaamalla tästä.

Siirryimme 100% kontaktittomaan vuokraukseen heti maaliskuussa, kun koronatilanne heikkeni Suomessa ja maailmalla. Pyrimme aina takaamaan turvallisen ja luotettavan vuokrauskokemuksen asiakkaillemme.

Hinnasto (pakettiautot)

 • 2h vuokraus arkipäivisin 25€

  Lauantaisin 35€. Lisätunnit 5€/h.

 • Arkivuokraus 45€

  Arkipäivän vuokraus klo 8-16

 • Vuorokauden vuokraus arkisin (24h) 55€

  Viikonloppuisin 69€

 • Lisätunnit 5€

  Varauksen yhteydessä

Ajomäärä per päivä:

– 100km (sisältyy), vapaat kilometrit (15€/vrk)

Vuokrauksen omavastuu per päivä:

– 1700€ (sisältyy), 600€ Turva+ (15€), 0€ Täysturva (29€)

Pakettiauton kokoluokka:

– S (sisältyy), M (+15€/vrk), L (+30€/vrk)

Hinnasto (henkilöautot)

 • Päivä (8h) 45€

  Viikonloppuisin 55€

 • Vuorokausi 49€

  Viikonloppuisin 59€

 • Viikonloppu 129€

  Pe klo 12 - Ma klo 12

 • Viikko (7vrk) 249€

  Sis. vapaat km

Vapaat kilometrit (10€/vrk)

Omavastuu 500€ (15€/vrk)

Käytämme evästeitä asiakaskokemuksen kehittämiseksi. Lue lisää.